viiska-rf-vdaryly-po-chernihivshchyni-poshkodzheno-zhytlovi-budynky

Війська рф вдарили по Чернігівщині: пошкоджено житлові будинки

 • 14574 переглядiв

Російські війська завдали артилерійського удару по місту Семенівка на Чернігівщині. Внаслідок обстрілу пошкоджено два приватні будинки, вибито вікна, загинули домашні тварини.

Вдень, 2 серпня, війська рф задали удару по прикордонному місту Семенівка, що на Чернігівщині. Внаслідок атаки є влучання у житлові будинки. Про це пише УНН з посиланням на поліцію Чернігівської області. 

Деталі

Правоохоронці розповіли, що сьогодні вдень  російська армія вкотре здійснила атаку на мирне населення міста Семенівка в Новгород-Сіверському районі.

Внаслідок вибухів два житлових домогосподарства зазнали пошкоджень. Господарі не постраждали, однак від обстрілу загинули їхні домашні тварини.

Поліція Новгород-Сіверського району документує наслідки ворожої атаки. Відомості про подію будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни)

- заявили в Нацполіції. 

Доповнення

Про деталі обстрілу "Суспільному" розповів голова Семенівської громади Сергій Деденко. За його словами, під час атаки росіяни використовували артилерію.

Влучили у два приватних будинки. Повибивало вікна, пошкоджені дахи, світла немає. Прихід був у дворі, де вбило двох собак

- розповів Деденко. 

За словами голови,  вибиті внаслідок атаки вікна у будинках містян закриють плитами. 

Працівники допоможуть в будинках закрити вікна OSB плитами. Надалі буде працювати комісія, яка з'ясовуватиме масштаби руйнувань та складе акти

- підсумовує голова Семенівської громади.

Армія рф вдарила по Чернігівщині з міномета, артилерії та FPV-дроном: 19 вибухів за добу02.08.24, 09:30

Популярні

Новини по темі