venislavskyi-podavav-zaiavu-do-pravookhoronnykh-orhaniv-shchodo-nardepky-bezuhloi

Веніславський подавав заяву до правоохоронних органів щодо нардепки Безуглої

 • 100553 переглядiв

Народний депутат Федір Веніславський подав скаргу на депутата Мар'яну Безуглу за розголошення інформації у сфері безпеки і оборони на закритому засіданні парламентського комітету.

Член комітету ВРУ з питань національної безпеки оборони та розвідки Федір Веніславський подавав заяву до правоохоронних органів щодо нардепки Мар'яни Безуглої через те, що вона оприлюднила інформацію, яка стосується безпеки та оборони, із закритого засідання парламентського комітету. Про це Веніславський повідомив журналісту УНН.

На запитання, чи подавав він заяву до правоохоронних органів щодо Безуглої через те, що вона оприлюднила інформацію, що стосується безпеки та оборони, із закритого засідання парламентського комітету, Веніславський відповів: "Так".

Справа, про яку йдеться, належить до підслідності СБУ.

Доповнення

Останнім часом народна депутатка Маряна Безугла активно критикує військове командування.

Зокрема, в днями вона Мар'яна Безугла опублікувала пост з критикою дій головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, в якому заявила, що він нібито згоден підписати режим припинення вогню з рф.

Народна депутатка Мар'яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань на Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Вона звинуватила Сирського у нібито перешкоджанні її депутатської діяльності.

Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю.

Популярні

Новини по темі

Українські підрозділи відійшли з Кринок - ЗМІ

 • 39305 переглядiв