velykyi-obmin-polonenymy-u-hur-vidreahuvaly-na-zaiavu-pro-povernennia-viiskovoho-yakyi-nibyto-spivpratsiuvav-iz-okupantamy

Великий обмін полоненими: у ГУР відреагували на заяву про повернення військового, який нібито співпрацював із окупантами

 • 26018 переглядiв

95 українських захисників, серед яких військовослужбовці, члени Національної гвардії та прикордонники, були звільнені з російського полону завдяки посередницьким зусиллям Об'єднаних Арабських Еміратів.

У Головному управлінні розвідки прокоментували заяву, що під час обміну в Україну нібито повернули військового, який співпрацював із російською адміністрацією, передає УНН із посиланням на Радіо Свобода.

Деталі

За даними видання, інформацію про військового, який співпрацював із російською адміністрацією опублікував колишній військовополонений Віктор "Лелека" Лахно. За його словами, цей військовий також був причетний до побиття бійців "Азову" і хотів отримати російське громадянство.

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов  Андрій Юсов в етері Радіо Свобода зазначив, що за цією історією слідкують.

"Яякщо є ті чи інші факти, які потребують перевірки і додаткової уваги, в тому числі і з точки зору контрразвідувальних аспектів, то така робота проводиться", – зазначив він.

Нагадаємо

Ще 95 українських захисників, серед яких військовослужбовці, члени Національної гвардії та прикордонники, були звільнені з російського полону завдяки посередницьким зусиллям Об'єднаних Арабських Еміратів. Президент України Володимир Зеленський зазначив - шукаємо кожного, хто може бути в полон.

Популярні

Новини по темі

ВМС України знищили 28 російських кораблів - Плетенчук

 • 27015 переглядiв

У Польщі збудували базу для американських військових

 • 12903 переглядiв