vchiniv-strilyaninu-ta-poraniv-pravookhorontsya-u-cherkasakh-v-khodi-spetsoperatsiyi-zatrimali-cholovika

Вчинив стрілянину та поранив правоохоронця: у Черкасах в ході спецоперації затримали чоловіка

 • 395370 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. У Черкасах під час спецоперації поліцейські затримали 38-річного жителя міста, який влаштував стрілянину в одному з будинків по вулиці Ломоносова стрілянину. Під час затримання чоловік поранив одного з правоохоронців, інформує УНН з посиланням на сторінку Національної поліції України у Telegram.

Цитата

"Сьогодні, близько півночі, до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вулиці Ломоносова в місті Черкаси відбувається стрілянина. Коли на місце події прибули правоохоронці, зловмисник здійснив декілька пострілів у бік поліцейських, поранивши одного із них", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що своєю чергою спецпризначинець застосував табельну вогнепальну зброю і поранив стрільця в ногу. Для  затримання чоловіка поліцейські провели спецоперацію - стрільця затримали в одному із будинків, де він переховувався.

Правоохоронці вилучили у підозрюваного мисливську рушницю. Зловмиснику оголосили про підозру у погрозі або насильстві щодо працівника правоохоронного органу.

Нагадаємо

На Закарпатті правоохоронці затримали 51-ти річного місцевого жителя, який у стані алкогольного сп’яніння здійснив на вулиці кілька пострілів у повітря із незареєстрованої зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Для захисників українського неба ввели нову відзнаку

     • 235087 переглядiв