vbyvstvo-farion-u-sudi-z-obrannia-zapobizhnoho-zakhodu-pidozriuvanomu-oholosyly-perervu

Вбивство Фаріон: у суді з обрання запобіжного заходу підозрюваному оголосили перерву

 • 11649 переглядiв

Галицький райсуд Львова оголосив перерву до 16:00 у засіданні щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон. Перерва пов'язана із заміною адвоката підозрюваного на приватного.

Галицький райсуд Львова оголосив перерву до 16:00 у засіданні щодо розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон В'ячеславу Зінченку, передає УНН.

Деталі

"Оголошую перерву орієнтовно до 16:00", - сказав суддя.

Перерва оголошена через заміну адвоката для підозрюваного на приватного.

Батько підозрюваного уклав договір з іншим адвокатом для захисту інтересів сина.

Доповнення

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного хлопця, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Поліція повідомляла раніше, що має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

Правоохоронці 26 липня повідомили про підозру 18-річному жителю Дніпра у вбивстві Ірини Фаріон. 

У Львові 26 липня суд зібрався на засідання щодо обрання запобіжного заходу 18-річному підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон.

Прокуратура наполягатиме на застосуванні до 18-річного підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Популярні

Новини по темі