vazhlyvo-aby-partnery-z-latynskoi-ameryky-doluchylysia-do-realizatsii-formuly-myru-yermak

Важливо, аби партнери з Латинської Америки долучилися до реалізації Формули миру - Єрмак

 • 61002 переглядiв

Керівник ОП провів онлайн-нараду з депутатами щодо співпраці з країнами Латинської Америки. Обговорено організацію конференції з реалізації 5-го пункту Формули миру в Чилі та посилення співпраці з Глобальним Півднем.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак провів онлайн-нараду з народними депутатами – членами міжфракційного об’єднання "Україна – держави Латинської Америки і Карибського басейну: співробітництво заради майбутнього". Під час наради Єрмак наголосив, що важливо, аби партнери з Латинської Америки долучилися до реалізації Формули миру пункту Формули миру, яка стосується відновлення територіальної цілісності. Про це повідомляє Офіційне інтернет-представництво президента України, передає УНН.

Деталі

Як зазначається в повідомленні, Андрій Єрмак провів онлайн-нараду з народними депутатами – членами міжфракційного об’єднання "Україна – держави Латинської Америки і Карибського басейну: співробітництво заради майбутнього", які перебувають із візитом у Чилі, Аргентині та Парагваї.

Під час наради було обговорено організацію конференції щодо реалізації 5-го пункту Формули миру "Відновлення територіальної цілісності та імплементації принципів Статуту ООН", яка має відбутись у Чилі.

Важливо, аби наші партнери з Латинської Америки долучилися до реалізації пункту Формули миру Президента Зеленського, яка стосується відновлення територіальної цілісності. Маємо об’єднати зусилля країн світу, аби змусити країну-агресора до відновлення справедливого миру для України

– сказав Єрмак.

Єрмак наголосив, що Україна має посилювати співпрацю з країнами Глобального Півдня, зокрема й на рівні парламентів.

Також зазначається, що парламентська делегація України провела зустрічі зі спікерами національних парламентів, групами міжпарламентського співробітництва з Україною, керівництвом МЗС, омбудсменами та журналістами. Парламентарі розповіли про злочини рф, а також про реалізацію Формули миру.

Нагадаємо

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником президента США з національної безпеки Джейком Салліваном і розповів йому про ситуацію на полі бою.

Популярні

Новини по темі

Понад 260 партій ще не подали звіти за другий квартал - НАЗК

 • 32153 переглядiв