vaks-skasuvav-vipravduvalniy-virok-eksnardepu-opobloku-dmitru-kolyesnikovu

ВАКС скасував виправдувальний вирок екснардепу "Опоблоку" Дмитру Колєснікову

 • 185371 переглядiв

Деталі

Як повідомляє прес-служба ВАКС, 8 серпня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду частково підтримала позицію прокурора САП та скасувала вирок Вищого антикорупційного суду від 20.09.2022, яким депутата Верховної Ради VIII скликання визнано невинуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України, у зв’язку із недоведеністю наявності в його діях складу даного кримінального правопорушення.

Заслухавши доводи сторін, суд апеляційної інстанції скасував виправдувальний вирок та призначив новий розгляд указаної справи у Вищому антикорупційному суді.

Рішення набрало законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає, зазначили в ВАСК.

Нагадаємо

У грудні 2019 року Дмитру Колєснікову було повідомлено про підозру через незаконне отримання 738,74 тис. гривень компенсації з державного бюджету.

Повідомлялося, що протягом грудня 2014 року – жовтня 2018 року колишній народний обранець незаконно отримав із державного бюджету 738,74 тис. гривень компенсації на витрати за винайм номеру у готелі "Київ" нібито через те, що не мав власного житла в столиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    За ніч ворог обстріляв три прикордонні громади Сумщини

     • 183297 переглядiв

    Дуда призначив парламентські вибори у Польщі на 15 жовтня

     • 257042 переглядiв