ukenru
vagitna-svinya-matilda-vtekla-z-fermi-schob-vryatuvati-svoyikh-ditey

Вагітна свиня Матильда втекла з ферми, щоб врятувати своїх дітей

 • 57051 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. В Англії вагітна свиня втекла з ферми і народила 10 поросят в лісі. Про це пише місцеве видання metro.co.uk, передає УНН.

Деталі

Свиню і новонароджених поросят виявила мешканка Англії Анна Астон. Подія сталася в місті Оллертон (графство Ноттінгемшир).

Про незвичайну знахідку Астон поінформувала центр порятунку тварин. Жінка припустила, що свиня втекла з найближчої ферми, тому що тварина не була схожа на дикого кабана.

Думку англійки підтвердили рятувальники з "Brinsley Animal Rescue". Пізніше вони знайшли володарку свині. Екологи припустили, що вагітна мати інстинктивно втекла народжувати в безпечне місце - ліс.

Поросятам виявилося близько трьох тижнів - весь це час сім'я жила в лісі неподалік від ферми. Свиню назвали Матильда, і зараз вона разом з поросятами живе в центрі порятунку, співробітники якого домовляються з господинею ферми про те, щоб вона віддала свиню і поросят ім.

До слова

Зоозахисники закликають людей відмовитися від свинини і дати тваринам шанс прожити інше життя.

"Що ми знаємо про свиней? Ці тварини є соціальними, вони вміють дружити і намагаються триматися поруч з "близькими по духу". Після кішки і собаки свиня є найпоряднішою домашньою твариною. Також свині люблять купатися і з великим задоволенням плавають. Чи зможе коли-небудь поплавати порося з фотографії?", - відзначили представники зоозахисної оргнанізаціі "Відкриті клітини"

Додамо, що свинина робить негативний вплив на здоров'я людини. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, свинина, як і інше червоне м'ясо провокує розвиток раку

Українські Національні Новини

Суспільство