ukenru
v-yaponiyi-do-2025-roku-planuyut-pochati-komertsiyne-vikoristannya-litayuchikh-avtomobiliv

В Японії до 2025 року планують почати комерційне використання літаючих автомобілів

 • 33861 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Найбільший авіаперевізник Японії компанія Japan Airlines планує до 2025 року почати комерційне використання літаючих автомобілів. Про це в суботу повідомила ділова газета Nikkei, передає УНН.

Деталі

Відзначається, що на першому етапі планується запустити сервіс з перевезення пасажирів між аеропортом і туристичними об'єктами в префектурі Міе. За даними видання, другий за величиною авіаперевізник в країні корпорація All Nippon Airways також вивчає можливість створення аналогічного сервісу до 2025 року.

Більше деталей

В Японії вже йдуть випробування таких машин, однак відсутність чітких державних правил заважає їх розробці та відштовхує великих інвесторів. У цьому році влада Японії активізували розробку графіка і порядку експлуатації літаючих автомобілів з тим, щоб уже з 2023 року розпочати їх застосування для доставки вантажів на віддалені острови, а з 2025 року розпочати перевезення в тому числі пасажирів на основній території країни.

Нагадаємо

Ще на початку липня 2018 року найбільша газета Японії Yomiuri повідомляла, що уряд країни розраховує до 2020 року почати практичне використання літаючих автомобілів. 

Українські Національні Новини

Новини Світу