ukenru
v-uryadi-vvazhayut-scho-putin-ne-zmozhe-zalyakati-zelenskogo

В уряді вважають, що Путін не зможе залякати Зеленського

 • 12768 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. У російського лідера Володимира Путіна не вийде залякати Президента України Володимира Зеленського. Таку думку висловив віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба в інтерв'ю Euractiv, передає УНН.

"З того, що я бачив до сих пір, президент (Зеленський - ред.), по-перше, абсолютно прихильний захисту територіальної цілісності і суверенного права України вирішувати своє майбутнє. По-друге, він володіє всіма необхідними навичками, щоб бути ефективним в переговорах. Я був присутній на низці переговорів і бачив його в дії, і я задоволений тим, що бачив. І по-третє, якщо хтось намагається залякати його, у нього є дуже потужна зброя проти цього, це його чудове почуття гумору. Тому, якщо президент Путін спробує залякати мого президен та, я впевнений, що президент Путін програє, тому що жарт, з яким президент відповість, набагато могутніший і сильніший, ніж спроба президента Путіна залякувати", - заявив Кулеба.

У той же час, він зізнався: приєднався до уряду України тільки у вересні, тому не мав досвіду роботи з Президентом Зеленським до цього часу.

Як повідомляв УНН, за словами Кулеби, формула Штайнмайєра миру не стосується.

Українські Національні Новини

Політика