ukenru
v-urugvayi-zatrimali-rosiyan-za-pidozroyu-v-dopomogi-mafiozi-vtikachu

В Уругваї затримали росіян за підозрою в допомозі мафіозі-втікачу

 • 8167 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Співробітники уругвайської поліції та Інтерполу затримали двох громадян РФ за підозрою в наданні допомоги італійському мафіозі Рокко Морабіто, який втік з в'язниці. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС і портал Subrayado.

За даними порталу, правоохоронні органи провели обшук в ресторані в столиці Уругваї в рамках операції з пошуку втікача. Двоє власників закладу, один з яких є громадянином РФ, були затримані. Під варту також взята одна співробітниця ресторану, яка теж є росіянкою.

Морабіто, який є одним з босів калабрійської мафії "Ндрангета", втік з уругвайської в'язниці в кінці червня. Разом з ним пенітенціарної установи покинули ще троє злочинців. За даними МВС Уругваю, вони змогли втекти через дах, з якої потім пробралися в квартиру в сусідньому будинку.

Морабіто в найближчі місяці мав бути екстрадований до Італії за запитом влади європейської країни. Його звинувачують в торгівлі наркотиками.

Морабіто був затриманий в Уругваї в вересні 2017 року. На батьківщині він входив до списку найбільш розшукуваних злочинців.

Нагадаємо, колишня "міс Уругвай" знайдена мертвою у Мексиці.

Українські Національні Новини

Новини Світу