v-ukrayini-zminili-normi-kharchuvannya-dlya-viyskovosluzhbovtsiv

В Україні змінили норми харчування для військовослужбовців

 • 522237 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Кабінет Міністрів вніс зміни до постанови про норми харчування військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань. Про це повідомив у п'ятницю представник уряду у парламенті Тарас Мельничук, пише УНН.

Цитата

«Передбачено надання права на забезпечення повноцінним триразовим харчуванням осіб рядового, начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту (окрім державних пожежно-рятувальних підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, що здійснюють охорону від пожеж на підставі договорів), які виконують службові обовʼязки вахтовим методом у зоні відчуження і зоні безумовного (обовʼязкового) відселення та в умовах виливу на організм іонізуючого випромінювання, враховуючи, що вахтовий метод проходження служби унеможливлює щоденне повернення особового складу до місця постійного проживання», - написав Мельничук у Telegram.

Доповнення

У червні міністерство оборони почало укладати перші договори на постачання харчових продуктів для Збройних Сил України за новою процедурою.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні змінили норми харчування для військовослужбовців

     • 522237 переглядiв