v-ukrayini-startuye-konkurs-na-golovu-nazk-rozpochato-priyom-dokumentiv

В Україні стартує конкурс на голову НАЗК: розпочато прийом документів

 • 71532 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. В Україні розпочато прийом документів для участі у конкурсі на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це УНН повідомляє з посиланням на НАЗК.

Цитата

«13 листопада на Урядовому порталі оприлюднено оголошення про умови та строки проведення конкурсу на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Тож усі охочі, які відповідають критеріям, встановленим ст. 5 Закону України «Про запобігання корупції», можуть взяти участь у конкурсі і до 1 грудня подавати свої документи», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що отримані заяви та документи спочатку будуть перевірені на предмет відповідності формальним вимогам, встановленим законом. Після цього кандидати пройдуть перевірку на предмет особистої доброчесності, а також здадуть низку тестів та виконають перелік завдань.

Чинний голова НАЗК Олександр Новіков призначений на посаду 15 січня 2020 року. Згідно Закону України «Про запобігання корупції», голова НАЗК призначається терміном на 4 роки та не може обіймати цю посаду двічі підряд.

Доповнення

В жовтні уряд затвердив конкурсну комісію з відбору голови НАЗК.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф обстріляла село на Херсонщині, є поранений

     • 50003 переглядiв

    Херсон вранці зазнав ворожого удару, є поранена

     • 49946 переглядiв