v-op-nazvaly-rozmovu-zelenskoho-z-trampom-konstruktyvnoiu-ta-teploiu

В ОП назвали розмову Зеленського з Трампом конструктивною та теплою

 • 16184 переглядiв

Президент України Зеленський і кандидат у президенти США Трамп провели позитивну та теплу телефонну розмову.

Телефонна розмова Президента Володимира Зеленського та кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа була позитивна, конструктивна та тепла. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква журналістам, передає кореспондент УНН.

Розмова була позитивна, конструктивна, тепла. Говорили про те про, що ми виклали на сайті…Дуже позитивний факт, що така розмова відбулася,

- сказав Жовква.

Зеленський про ідею Трампа закінчити війну за 24 години: питання якою ціною і хто платитиме21.07.24, 18:35

Доповнення

20 липня Володимир Зеленський у мережі Х підтвердив, що мав розмову з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Володимир Зеленський та Дональд Трамп домовилися під час особистої зустрічі обговорити кроки, які можуть якнайшвидше відновити справедливий мир для України.

Колишній очільник США та кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп у соцмережі Truth Social коментуючи телефонну розмову із Володимиром Зеленським, назвавши її "дуже хорошою".

Речник Президента України Сергій Никифоров повідомляв, що під час телефонної розмови між Зеленським та Трампом була принципова згода обох сторін на зустріч, але говорити про час її проведення зарано. Команди ще будуть працювати і узгоджувати графіки, деталі, коли це може бути можливим.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі