ukenru
v-odeskii-ova-rozpovily-pro-stan-postrazhdalykh-vnaslidok-nichnoi-ataky-rf

В Одеській ОВА розповіли про стан постраждалих внаслідок нічної атаки рф

 • 20376 переглядiв

Дев'ять людей, у тому числі четверо дітей, отримали поранення середньої тяжкості в результаті нічної атаки росії на Одесу за допомогою безпілотників.

Внаслідок нічної атаки рф на Одесу постраждало 5 дорослих і 4 дітей. Вони отримали поранення середнього ступеня тяжкості. Переважна більшість постраждалих перебуває у лікарнях міста. Про це розповів заступник голови Одеської облдержадміністрації Антон Шалигайло в ефірі телемарафону, передає УНН.

"В результаті подій постраждали дев’ять людей, четверо з них - дітки 12 та 9 років. Та два малюки, яким немає року. Всі дітки - у стані середнього ступеню важкості. Вони перебувають у лікарні, знаходяться під уважним наглядом медиків. Також троє дорослих госпіталізовано до медзакладів міста, їх стан - середнього ступеню важкості. Лікарі надають необхідну допомогу.

Ще двоє осіб відмовилися від госпіталізації, отримавши всю необхідну допомогу на місці", - розповів він.

Внаслідок влучань уламків безпілотника пошкоджені 15 багатоквартирних будинків та 10 нежитлових будівель офісного та торгового призначення, продовжив заступник голови облдержадміністрації

"Значно зруйнований один житловий будинок, в якому 14 квартир отримали критичні пошкодження. Світло, вода, газопостачання скрізь є, окрім значно зруйнованого будинку", - розповів він.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у ніч на 23 квітня атакували житловий сектор Одеси дронами.

Зросла кількість постраждалих в Одесі: 5 дорослих і 4 дітей, 2 із яких немає року23.04.24, 08:07 • [views_0]

Лілія Подоляк

Війна