ukenru
v-odesi-situatsiya-zi-svitlom-pokraschilasya-pratsyuye-30-50-elektrotransportu

В Одесі ситуація зі світлом покращилася, працює 30-50% електротранспорту

 • 5604604 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. В Одесі ситуація зі світлом залишається непростою, але є покращення. На маршрути виходить 30-50% міського електротранспорту. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ситуація, дійсно, залишається непростою, але вона стала кращою. Вдалося все ж таки енергетикам полагодити частину обладнання, яке було зруйновано. Сьогодні ми говоримо про те, що у нас вже нарешті діють стабілізаційні відключення, але мережеві відключення все ще можливі, тому що хоча є потужності, але потрібно передавати цю генерацію, і сьогодні мережа не до кінця ще відпрацьована…» - розповів Братчук.

Деталі

Він зазначив, що працює міський електротранспорт.

«Сьогодні не весь рухомий склад, звичайно, виходить на маршрути. Це приблизно 30%, максимум 50%, але місто живе. Ситуація в порівняні з тим, якою була кілька тижнів тому, стала краща», - сказав Братчук.

Доповнення

На 25 лютого Укренерго не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях.

Українські Національні Новини

Суспільство