ukenru
v-odesi-pered-sudom-postanut-politseyskiy-ta-yogo-znayomiy-za-zamakh-na-vbivstvo

В Одесі перед судом постануть поліцейський та його знайомий за замах на вбивство

 • 8822 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 31 травня. УНН. Прокуратура Одещини скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника патрульної поліції та громадянина, обвинувачених у замаху на вбивство та у залишенні без допомоги чоловіка, який перебував у небезпечному для життя стані, що спричинило тяжкі наслідки. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області, передає УНН.

Інцидент трапився в листопаді 2017 року. Обвинувачені вживали алкогольні напої на подвір'ї поблизу будинку по вул. Паустовського в Одесі. Надалі під час сварки поліцейський вистрелив дільничному в голову з травматичного пістолета, унаслідок чого потерпілий отримав вогнепальне проникаюче поранення голови.

"Один з обвинувачених, усвідомлюючи, що поранений чоловік перебуває у небезпечному для життя стані, не викликав швидку допомогу та не звернувся до оточуючих, а покинув місце правопорушення. Завдяки вчасним реанімаційним заходам потерпілого вдалося врятувати. Після госпіталізації медики встановили, що чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми голови та перелому основи черепу", - розповіли у прокуратурі.

Наразі одного з обвинувачених звільнено з посади інспектора Управління патрульної поліції у м. Одесі.

Нагадаємо, Голосіївський районний суд міста Києва приступив до вивчення письмових доказів у провадженні щодо патрульного поліцейського Сергія Олійника, який обвинувачується у вбивстві 17-річного хлопця під час переслідування BMW. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП