ukenru
v-obsye-zanepokoyeni-novinami-pro-zhertvi-sered-tsivilnikh-na-donbasi

В ОБСЄ занепокоєні новинами про жертви серед цивільних на Донбасі

 • 7739 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Головування Словаччини в ОБСЄ стурбоване повідомленнями про жертви серед цивільного населення і триваючі напади на безпілотники Спеціальної моніторингової місії організації в Україні. Про це йдеться в повідомленні в Twitter головування, передає УНН.

"Ми чули повідомлення з України від головного спостерігача Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Ертугрула Апакана, і спецпредставника діючого голови ОБСЄ в Україні та в тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Мартіна Сайдіка. Ми стривожені повідомленнями про жертви серед цивільного населення і триваючі напади на безпілотники СММ", - йдеться в повідомленні.

В ОБСЄ наголосили, що повністю підтримують зусилля місії СММ і Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, в звітний період з 16 листопада 2018 року по 15 лютого 2019 року моніторингова місія ООН з прав людини зафіксувала на Донбасі найменшу кількість жертв серед цивільного населення за весь період конфлікту.

Українські Національні Новини

Політика