ukenru
v-kiyevi-bilya-mitingu-proti-nezakonnoyi-zabudovi-stalasya-strilyanina

В Києві біля мітингу проти незаконної забудови сталася стрілянина

 • 24259 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. В Києві група осіб приїхала на автомобілі до будівельного майданчика, де проходив мітинг проти незаконної забудови, та почала стріляти у повітря, після чого з місця події втекли. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Деталі

"Сьогодні близько 16-ї години до поліції Києва надійшло повідомлення про стрілянину у Голосіївському районі по вулиці Ямській. На виклик негайно виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу. За попередньою інформацією, група осіб приїхала на автомобілі до будівельного майданчика та почала стріляти у повітря, після чого з місця події втекли. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що для затримання правопорушників у столиці введено спеціальну поліцейську операцію.

Зазначається, що наразі на місці події працюють правоохоронці, встановлюють обставини події. На даний час матеріали належним чином зареєстровані у територіальному підрозділі, після встановлення обставини події буде надана правова кваліфікація.

Додамо, що сьогодні там проходить мітинг проти незаконної забудови.

Доповнення

У Полтаві посеред вулиці під час конфлікту між чоловіками сталася стрілянина, один із них отримав вогнепальне поранення і госпіталізований.

Українські Національні Новини

Київ