v-kiyevi-20-richna-zhinka-napidpitku-sprichinila-smertelnu-dtp-ta-namagalasya-vtekti

В Києві 20-річна жінка напідпитку спричинила смертельну ДТП та намагалася втекти

 • 87721 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. В Голосіївському районі Києва 20-річна жінка напідпитку сіла за кермо та потрапила в ДТП, в якому загинули двоє людей. Після аварії водійка намагалася втекти. Про це повідомило головне управління Національної поліції у Києві, пише УНН.

Деталі

Встановлено, що за деякий час до зіткнення знайомий 20-річної жінки дозволив їй покататися на авто знаючи, що вона перебувала напідпитку.

В результаті відбулось зустрічне зіткнення легкових автомобілей «Ауді» і «Тойота». В ДТП пасажир та водій «Тойоти» загинули, а водійка «Тойоти» зі своїм знайомим з місця аварії зникли.

Однак правоохоронці змогли їх затримати та вияснили, що у червні місяці цього року суд вже позбавив порушницю права керування авто за керування автівкою у стані алкогольного сп’яніння.

Жінку затримали та повідомили їй про підозру за ч. 4 ст. 286-1 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння та за ч. 1 ст. 382 - невиконання судового рішення ККУ. Їй загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

34-річого «знайомого» також затримано. Йому повідомлено про підозру за ст. 287 Кримінального кодексу України - допуск до керування транспортним засобом особи, яка перебуває в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маршрутка зіткнулася з вантажівкою на Київщині: є травмовані

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    МОЗ заперечило спалах скарлатини в Києві

     • 28577 переглядiв