ukenru
v-bolgariyi-vbili-zhurnalistku

В Болгарії вбили журналістку

 • 13780 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Поліція в Русі, Болгарія, розслідує жорстоке вбивство 30-річної бізнес-леді та журналістки. Жертвою є Вікторія Марінова - адміністративний директор болгарського телеканалу TVN TV. 30-річну жінку били, зґвалтували та задушили. У правоохоронців поки немає підозрюваних. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Русе Медиа".

Тіло вбитої було знайдено вчора по обіді біля набережної у Русі. За попередньою інформацією її знайшов випадковий перехожий.

Зараз поліція працює над різними версіями вбивства: особисте життя, робота, або ж Вікторія могла стати випадковою жертвою.

За інформацією NOVA TV, зараз прокуратура проводить допити, та вилучає автомобіль жертви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Мальти арештувала вісьмох осіб через вбивство журналістки

Як повідомляв УНН, 15 березня прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо пішов у відставку на тлі скандалу, що розгорівся в країні після вбивства  журналіста-розслідувача Яна Куцяка і його нареченої. 

Як писав УНН, поліція знайшла жіночий тулуб без рук, ніг і голови в Копенгагені на узбережжі острову Амагер. Пізніше підтвердилося, що знайдене тіло жінки в воді на півдні від Копенгагена належить журналістці Кім Валль.

Українські Національні Новини

Новини Світу