v-avstralii-na-pliazh-vyneslo-pakety-z-124-kh-kokainu

В Австралії на пляж винесло пакети з 124 кг кокаїну

 • 32310 переглядiв

В Австралії поліція розслідує обставини появи на пляжах штату Новий Південний Уельс загадкових пакетів з кокаїном. Про це повідомляє News.com.au, передає УНН.

Деталі

Перший дзвінок до поліції надійшов з пляжу у п'ятницю, 22 грудня. Близько 20:00 відпочивальник заявив, що виявив якийсь підозрілий предмет. Поліцейські, які прибули на місце, виявили великий пакунок, у якому лежало 39 кілограмових упаковок наркотику.

У вівторок, 26 грудня, на півночі Сіднея було знайдено синю пластикову бочку, в якій знаходилися ще 39 пакетів з кокаїном.

Увечері того ж дня до поліції Ньюкасла зателефонували з одного з пляжів та повідомили про великий пакунок, у якому було ще 39 упаковок. Перед цим, у неділю, сім окремих кілограмових із наркотиком винесло ще на кілька пляжів між Сіднеєм та Ньюкаслом.

Загалом поліція виявила на узбережжі 124 кілограми кокаїну. Наркотик було відправлено на експертизу. Наразі правоохоронці не знають, звідки він узявся у водах Нового Південного Уельсу і скільки всього наркотику може бути розкидано узбережжям.

Представники поліції подякували відпочивальникам, які здали наркотики. Наразі правоохоронці перевіряють усі пляжі між Сіднеєм та Ньюкаслом.

В аеропорту Гонконга в інвалідному візку виявили 11 кг кокаїну15.10.23, 22:33 • [views_363840]

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Австралії на пляж винесло пакети з 124 кг кокаїну

     • 32310 переглядiв

    Дональда Трампа не допустили до праймеріз у штаті Мен – CNN

     • 43947 переглядiв