ukenru
uyefa-planuye-vstanoviti-granichni-tsini-na-kvitki-v-yevrokubkakh

УЄФА планує встановити граничні ціни на квитки в єврокубках

 • 6757 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Союз європейських футбольних асоціацій має намір встановити "стелю" цін на гостьові квитки в матчах єврокубкових турнірів. Про це повідомляє іноземне видання 24-my, передає УНН.

Зазначається, що питання буде поставлено на голосування комітетом з клубних змагань УЄФА, засідання якого відбудеться 14 травня.

"У цьому плані характерною є ситуація з квитками на ігри "Барселони" і "Манчестер Юнайтед". Клуби запросили непомірно великі ціни для вболівальників гостей в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко став членом Виконкому УЄФА

Каталонці виставили цінник в 120 євро на квитки для фанатів "Манчестер Юнайтед".

"Керівництво клубу у відповідь підняв ціни для фанатів "Барселони" і пообіцяло компенсувати своїм уболівальникам частину суми за квитки на гру в Іспанії", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, португалець Мораес впевнений, що законно грає за збірну України. Дисциплінарну справу з цього приводу відкрили в УЄФА за скаргами федерацій футболу Португалії та Люксембургу.

У провину Україні закидується нібито незаконна натуралізація португальця, однак українські юристи і ФФУ запевняють у зворотному.

"Хочу підкреслити, що при розгляді питання про запрошення Жуніора Мораеса в збірну України для підготовки і участі в матчах з Португалією і Люксембургом ми проаналізували ситуацію з отриманням футболістом громадянства України. Також були проведені консультації з фахівцями з УЄФА і ФІФА, які підтвердили правомірність запрошення Мораеса до складу збірної України", - заявив напередодні генсек ФФУ Юрій Запісоцький.

Українські Національні Новини

Спорт