ukenru
uryad-vidiliv-sche-ponad-30-mlrd-grn-na-zmitsnennya-oboroni-ukrayini

Уряд виділив ще понад 30 млрд грн на зміцнення оборони України

 • 126708 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Кабінет міністрів України виділив додатково 16 млрд грн для Міністерства оборони України та 17 млрд грн для Міністерства внутрішніх справ. Про це УНН повідомляє з посиланням на Урядовий портал.

Цитата

"Уряд під час засідання 19 квітня додатково виділив 16 млрд грн для Міністерства оборони України", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що основні кошти підуть на виплати зарплат військовим, на ремонт і модернізацію техніки, на виплати родинам загиблих героїв.

"Наші Збройні Сили тримають оборону. Тримають на всіх напрямках, у тому числі в місті-герої Маріуполі. Ми віримо в нашу перемогу та віримо в Збройні Сили України. Першочерговим завданням Уряду залишається забезпечення наших захисників. Щотижня ми виділяємо на це мільярди гривень", — наголосив Шмигаль.

Також уряд ухвалив рішення про виділення Міністерству внутрішніх справ 17 млрд грн. Як зауважив прем’єр-міністр, це кошти для прикордонників, нацгвардійців, поліцейських, які є частиною сил оборони та по всьому фронту знищують російських окупантів.

Доповнення

Раніше Кабінет міністрів України прийняв рішення виділити 1,45 млрд грн Службі безпеки України та 32,81 млрд грн Міністерству оборони України. Це кошти на зарплати, техніку, зброю, пальне та все необхідне для українських захисників.

Українські Національні Новини

Політика