ukenru
uryad-vidiliv-119-mlrd-grn-dlya-minoboroni-i-28-mlrd-grn-dlya-mvs-shmigal

Уряд виділив майже 150 млрд гривень на оборону країни

 • 101560 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Кабінет міністрів України, 29 квітня, виділив Міністерству оборони 119 млрд гривень, Міністерству внутрішніх справ - понад 28 млрд грн для забезпечення армії. Основні кошти підуть на зарплати, іжу та інші потреби. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Урядового порталу. 

Цитата 

"Сьогодні на засіданні Уряду виділили понад 119 млрд гривень Міністерству оборони. Зарплати, техніка, пальне, їжа, захист, зброя. Намагаємося максимально забезпечити наших бійців. Для таких самих потреб Міністерству внутрішніх справ виділяємо понад 28 млрд гривень", - інформує Шмигаль. 

Нагадаємо 

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час брифінгу розповів, що додатково направили 33 млрд грн для Збройних Сил України та додатково 1,5 млрд грн для Служби безпеки України.

Уряд під час засідання 19 квітня додатково виділив 16 млрд грн для Міністерства оборони України. 

"Наші Збройні Сили тримають оборону. Тримають на всіх напрямках, у тому числі в місті-герої Маріуполі. Ми віримо в нашу перемогу та віримо в Збройні Сили України. Першочерговим завданням Уряду залишається забезпечення наших захисників. Щотижня ми виділяємо на це мільярди гривень", — наголосив Шмигаль.

Українські Національні Новини

Політика