ukenru
uryad-priynyav-rishennya-schodo-zabezpechennya-uchasti-u-ukrayini-u-mizhnarodnikh-zmagannyakh-igri-neskorenikh-v-2021-rotsi

Уряд прийняв рішення щодо забезпечення участі України у міжнародних змаганнях "Ігри Нескорених" в 2021 році

 • 12899 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Кабінет міністрів України на засіданні у середу прийняв рішення щодо забезпечення участі української збірної "Ігор Нескорених" в міжнародних спортивних змаганнях у 2021 році. Про це інформує пресслужба КМУ, передає УНН.

"За ініціативи Міністерства у справах ветеранів України, сьогодні Кабінет міністрів України прийняв рішення щодо організації та забезпечення підготовки збірної команди України та її участі у 2021 році у міжнародних спортивних змаганнях "Ігри Нескорених", - йдеться в повідомленні пресслужби.

У КМУ пояснили, що така необхідність перенесення виникла у зв’язку з рішенням Ради та Фундації міжнародних спортивних змагань "Ігри Нескорених", у зв’язку із поширенням COVID-19, визначення терміну проведення змагань на 2021 рік.

Повідомляється, зо зазначене рішення дозволить продовжити підготовку до змагань української збірної.

Відбір до команди проводився минулого року у трьох містах: Одесі, Львові та Києві. Для участі у відборі зареєструвалося 350 ветеранів, з яких, у підсумку, 20 спортсменів зараховано до збірної.

Національна збірна "Ігор Нескорених" представлятиме Україну у 8 видах спорту, зокрема, плавання, біг, штовхання ядра, метання диска, баскетбол на візках. Команда цілком складена з новачків – жоден із спортсменів раніше не брав участі у цих змаганнях.

Нагадаємо, організаційна рада "Ігор нескорених-2020", які мали пройти в Гаазі, у березні повідомила про їх перенесення на наступний рік через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19.

Українські Національні Новини

Політика