ukenru
uryad-initsiyuvav-priznachennya-stipendiy-dityam-zagiblikh-zhurnalistiv

Уряд ініціював призначення стипендій дітям загиблих журналістів

 • 14393 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Уряд пропонує призначити стипендії дітям журналістів, які загинули через виконання професійних обов'язків, у тому числі вбитих Дмитра Лабуткіна та В'ячеслава Веремія. Про це у Telegram за підсумками засідання уряду написав Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, передає УНН.

"Уряд ініціює призначення стипендій дітям журналістів, які загинули через виконання професійних обов'язків. Стипендії Президента України пропонується призначити дітям журналістів Дмитра Лабуткіна та В'ячеслава Веремія, які загинули під час виконання своїх професійних обов'язків", - написав Гончарук.

Нагадаємо, у березні 2015 року стало відомо про смерть військового журналіста капітана-лейтенанта Дмитра Лабуткіна. Повідомлялося, що офіцер загинув під час боїв у Дебальцевому.

Вбивство журналіста В’ячеслава Веремія сталося у лютому 2014 року під час подій на Майдані, справу було розкрито у листопаді 2014 року. У вересні 2019 року Верховний Суд залишив чинним вирок Юрію Крисіну, якого засуджено до п’яти років позбавлення волі по справі щодо вбивства у лютому 2014 року журналіста В’ячеслава Веремія.

Українські Національні Новини

Політика