uprodovzh-doby-zs-rf-namahalysia-shturmuvaty-na-pivdennomu-napriamku-zsu-vidibyly-12-atak-voroha

Упродовж доби зс рф намагалися штурмувати на південному напрямку: ЗСУ відібили 12 атак ворога

 • 26799 переглядiв

Збройні сили України відбили 12 російських атак на південному напрямку, в той час як російські війська чинили тиск, використовуючи численні ударні безпілотники, і випустили щонайменше 14 бомб і ракет у Запоріжжі.

Окупанти також тиснули, застосовуючи велику кількість ударних дронів різних типів. Крім того, на Запоріжжі ворог, застосовуючи авіацію, випустив випустивши щонайменш 14 бомб та ракет.

Про це передає УНН, із посиланням на Сили оборони півдня України.

Деталі

За минулу добу ворог здійснив 5 спроб штурмів на лівобережжі Дніпра та 7 -  в районах Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області. В той же час, українські бійці здійснюють комплексні заходи з утримання та укріплення позицій. Як вказується у повідомленні, російські окупанти відійшли на свої вихідні позиції, зазнавши суттєвих безповоротних та санітарних втрат.

Крім того, у дописі Telegram Сил оборони півдня України зазначається, що окупанти не припиняють аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами та застосовують велику кількість ударних дронів різних типів.

По Старомайорському, Макарівці, Роботиному на Запоріжжі вдарили тактичною авіацією, випустивши 6 керованих авіабомб та 8 некерованих авіаційних ракет 

– інформують у ЗСУ про дії російських загарбників.

Доповнення

Кораблі ворожого флоту у Чорному та Азовському морях відсутні, і вказується також, що ракетоносії ворога перебувають у пунктах базування.

Нагадаємо

Напередодні стало відомо, що Сили оборони України відбили понад 50 атак російських військ. Ворог завдав 7 ракетних та 55 авіаційних ударів, а також 62 рази обстріляв українські позиції та населені пункти з реактивних систем залпового вогню, що призвело до жертв серед мирного населення та руйнувань інфраструктури.

Чехія закуповує боєприпаси для України і у союзників росії - ЗМІ 18.03.24, 13:22

Популярні

Новини по темі