upovnovazhenym-antymonopolnoho-komitetu-stav-kliushnykov-shcho-pro-noho-vidomo

Уповноваженим Антимонопольного комітету став Денис Клюшников: що про нього відомо

 • 27994 переглядiв

Зеленський призначив Дениса Клюшникова державним уповноваженим Антимонопольного комітету України. Клюшніков має юридичний та регіональний адміністративний досвід.

Сьогодні, 25 грудня, президент України Володимир Зеленський призначив Дениса Клюшникова державним уповноваженим Антимонопольного комітету України. Про це з посиланням на указ глави держави, передає УНН.

Деталі

Призначити Клюшникова Дениса Геннадійовича державним уповноваженим Антимонопольного комітету України

- йдеться в указі президента №852/2023. 

Доповнення

За наявними даними, Денис Клюшников з листопада 2019 року займає посаду заступника голови Донецької облдержадміністрації.

Він народився у 1978 році у м. Іловайськ, Донецька область. У 1999 році закінчив Донецький державний інститут здоров'я, фізичного виховання і спорту за спеціальністю "Олімпійський і професійний спорт".

У 2006 році здобув кваліфікацію юриста у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

У 2002-2005 роках був приватним підприємцем у Іловайську. Натомість у 2005-2007 роках працював юрисконсультантом у ТОВ "Артеміда", м. Донецьк.

З 2007 року чоловік працював в органах прокуратори Донецької області на посадах старшого слідчого прокуратур міст Авдіївка та Горлівка, заступника прокурора Микитівського району м. Горлівки, прокурора та старшого прокурора відділів прокуратури Донецької області.

Відомо, що з 2016 року працював в органах прокуратори Київської області на посадах прокурора відділу та слідчого в особливо важливих справах.

Після 2018 року працював в органах Генеральної прокуратури України, обіймав посади слідчого, старшого слідчого в важливих справах та прокурора відділу.

Нагадаємо 

Попереднього голову держуповноваженого АМКУ Максима Сандигу президент призначив 18 грудня, і вже через чотири дні звільнив його з посади

Наразі колишній держуповноважений АМКУ Максим Сандига обіймає посаду заступника Голови Антимонопольного комітету України.

Зеленський призначив свого представника у Раді: ним стала Галина Михайлюк20.12.23, 11:06

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У НБУ очікують інфляцію у грудні близькою до поточного рівня

     • 56893 переглядiв