ukrzaliznytsia-zapustyla-servis-zamovlennia-kvytkiv-dlia-viiskovykh

"Укрзалізниця" запустила сервіс замовлення квитків для військових

 • 23523 переглядiв

Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, а квитки вже розкупили.

"Укрзалізниця" запустила новий сервіс, який дозволить військовим бронювати квитки онлайн, навіть якщо їх уже немає в продажу. Про це повідомляє пресслужба компанії, передає УНН.

Деталі

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які найпопулярніші серед військових. Зокрема, це маршрути до міст, наближених до зони ведення бойових дій та зворотно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лижний експрес" повертається: на свята в Україні запустять поїзд до курортного Славського

У компанії розповіли, що для купівлі квитка бійцю необхідно: 

  • залишити заявку на порталі не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда
  • викупити квиток у касі не пізніше ніж за 1 годину до відправлення поїзда, предʼявивши військовий квиток або посвідчення офіцера.

Забронювати квитки можна на онлайн порталі, який доступний за посиланням. Таким чином. Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу. 

Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям

- пояснив зауважив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Доповнення 

В компанії нагадали, що раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Це значно ускладнювало процес та фактично унеможливлювало поїздку день у день. Адже було необхідно спочатку здійснити особистий візит до військового коменданта, а потім на вокзал, щоб викупити квиток.

Нагадаємо

"Укрзалізниця" підвищує ціни на міжнародні залізничні квитки та зменшує знижки, аби модернізувати рухомий склад і скоротити збитки на внутрішні перевезення. Нові тарифи набирають чинності 10 грудня 2023 року.

До зазначеної дати, купуючи квиток на будь-який день, пасажири сплачуватимуть стару ціну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця відкрила додаткові рейси напередодні різдвяно-новорічних свят в напрямку Львова та гір

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі