ukrzaliznytsia-dostavyt-vyfleiemskyi-vohon-myru-na-24-vokzaly-ukrainy

Укрзалізниця доставить Вифлеємський вогонь миру на 24 вокзали України

 • 37973 переглядiв

Укрзалізниця доставить Вифлеємський вогонь миру до 24 вокзалів України менш ніж за добу. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці, передає УНН.

10 грудня о 18:40 відбулася передача вогню від скаутської організації "Пласт" представникам "Укрзалізниці". У межах спільного заходу начальники 14 поїздів доставлять вогонь на 24 вокзали країни, у тому числі й на вокзали Краматорська, Покровська та Ізюму менш ніж за добу

йдеться у повідомленні.

Деталі

У компанії додали, що вже 11 грудня будь-хто зможе отримати Вифлеємський вогонь для свого дому на вокзалах Києва, Вінниці, Хмельницького, Рівного, Сум, Чернівців, Дніпра, Івано-Франківська, Чернігова, Луцька, Одеси, Полтави, Херсону, Миколаєва, Запоріжжя, Черкас, Харкова, Львова, Ужгорода, Тернополя, Коростеня, Знамʼянки, Ізюму, Покровська та Краматорська, де будуть встановлені безпечні стенди з Вифлеємським вогнем миру.

Довідково

Вифлеємський вогонь миру — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового. Символічний вогонь запалюють скаути у Вифлеємі та поширюють в інші країни. Вогонь символізує мир, любов та добро. Ця традиція існує з 1984 року. В Україні вогонь вперше з’явився у 1992 році.

Додамо

10 грудня ввечері Вифлеємський вогонь прибув до України: його передали словацькі скаути закарпатським пластунам

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині вибухи, працює ППО

     • 41862 переглядiв