ukrzaliznitsya-zapustila-sche-visim-poyizdiv-z-zhinochimi-kupe-perelik-marshrutiv

Укрзалізниця запустила ще вісім поїздів з жіночими купе: перелік маршрутів

 • 37548 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. З 15 листопада Укрзалізниця запустила у рейс ще вісім пасажирських поїздів із жіночими купе. Про це повідомили заявили в пресслужбі Укрзалізниці, передає УНН.

Деталі

Йдеться про поїзди “Київ – Ужгород”, "Дніпро – Трускавець", "Київ – Кривий Ріг", "Харків – Ясіня", "Харків – Ужгород", "Київ – Ужгород", "Запоріжжя – Ужгород", а також про поїзд "Одеса – Рахів".

Втім останній, кажуть в УЗ, через ремонт колії на Закарпатті у свій перший рейс з жіночими купе з Одеси вирушить 16 листопада, а із Рахова 17-го.

Доповнення

В Укрзалізниці зауважили, що пасажирки жіночих купе демонструють найбільший рівень задоволеності сервісом Укрзалізниці: NPS 83%. Крім того, найвищою є й середня населеність жіночих купе – понад 80% на сьогодні.

Нагадаємо

Влітку Укрзалізниця в тестовому режимі запустила жіночі купе. Посадка у жіночі купе відкрита тільки жінкам і дітям до 5 років. Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від стандартної у вагонах аналогічного класу того ж поїзда.

Після того, як пасажирські рейси з окремими купе для жінок в експериментальному режимі зробили повне коло, повідомили, що пасажири ініціативу сприйняли позитивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба з перекупами: квитки на потяг “Київ-Варшава” у застосунку можна купити лише з “Дія. Підписом”

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Reuters: Байден збирається переконувати Сі вплинути на Іран

     • 42874 переглядiв