ukenru
ukrayinka-nastya-zinchenko-pro-zayavu-shakhtarya-skoro-mi-budemo-vdoma

Українка Настя Зінченко про заяву "Шахтаря": скоро ми будемо вдома

 • 89899 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Я витримала і пройшла цей нелегкий шлях разом з Мішель і скоро ми будемо вдома. Так українка Анастасія Зінченко, яка відмовилась евакуюватись з Китаю без собаки Міші, відреагувала на заяву ФК "Шахтар" щодо евакуації, передає УНН.

"Мене заберуть додому. Я зробила це. Я витримала і пройшла цей нелегкий шлях разом з Мішель і скоро ми будемо вдома. велике спасибі Андрію Пятову за вашу допомогу, доброту і підтримку!" - написала Зінченко на своїй сторінці в Instagram.

Раніше капітан "Шахтаря" Андрій Пятов заявив, що футбольний клуб "Шахтар" готовий евакуювати з Китаю українку Анастасію Зінченко та її собаку Мішу, а також решту співвітчизників, які досі перебувають в країні. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Меня заберут домой я сделала это я выдержала и прошла этот нелегкий путь вместе с Мишель и скоро мы будем дома большое спасибо @piat30 за вашу помощь, доброту и поддержку!

Публикация от Anastasiya Zinchenko (@nastyazinchenko_)

Нагадаємо, що раніше українка Анастасія Зінченко повідомила, що не евакуювалася з іншими громадянами України з китайського міста Ухань через те, що не змогла забрати собаку.

Як раніше повідомлялося в УНН, дівчині не вдалося знайти відкриту ветеринарну клініку в Ухані для оформлення необхідного пакету документів на собаку Мішу.

Українські Національні Новини

Суспільство