ukrayina-viyshla-sche-z-odniyeyi-ugodi-snd-ydetsya-pro-okhoronu-zdorovya-lyudey-yaki-zaznali-vplivu-radiatsiyi

Україна вийшла ще з однієї угоди СНД: йдеться про охорону здоров’я громадян, які зазнали впливу радіації 

 • 210772 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Кабінет міністрів України ухвалив рішення про вихід України з угоди про соціальний захист і охорону здоров’я громадян, які зазнали впливу радіації в результаті Чорнобильської та інших радіаційних катастроф і аварій, а також ядерних випробувань, учиненої у москві. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

Цитата

"Здійснено вихід України з Угоди про соціальний захист і охорону здоров’я громадян, які зазнали впливу радіації в результаті Чорнобильської та інших радіаційних катастроф і аварій, а також ядерних випробувань, учиненої 09.09.1994 у москві, та Протоколу про внесення змін та доповнень до зазначеної Угоди, вчиненого 18.10.2011 у санкт-петербурзі, які були укладені в межах СНД", - написав Мельничук.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, Верховна Рада проголосувала за вихід України зі ще однієї угоди СНД - про державну соціальну допомогу членам сімей військовослужбовців, загиблих в Афганістані та інших державах, в яких велися бойові дії. 4 липня Україна офіційно вийшла з угоди про основні напрями співробітництва держав — учасниць СНД в галузі захисту прав споживачів, а 18 липня про співробітництво та взаємодопомогу в митних справах.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    США передали резервні генератори для українських АЕС

     • 530436 переглядiв

    Кабмін ухвалив рішення націоналізувати Sense Bank

     • 77151 переглядiв