ukenru
ukrayina-ta-likhtenshteyn-zaprovadyat-spilni-zustrichi-u-biznes-kolakh

Україна та Ліхтенштейн запровадять спільні зустрічі у бізнес-колах

 • 15377 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Президент України Петро Порошенко домовився з принцом Королівства Ліхтенштейн Алоїзом щодо запровадження зустрічей з бізнес-колами, аби відкрити унікальні можливості для бізнесу з Ліхтенштейну для України. Про це сказав Президент під час спільного брифінгу з принцом Королівства Ліхтенштейн, передає УНН.

"Ми раді констатувати, що цей візит має дуже плідний, дружній і ефективний характер…Дуже радий нашій активізації політичного діалогу, констатуємо висхідний інтерес бізнесу Ліхтенштейну для ведення бізнесу в Україні, і українського бізнесу, який готовий розвивати дружні ділові стосунки з Ліхтенштейном", - заявив Президент.

Порошенко відзначив високу орієнтованість зустрічей української сторони з Ліхтенштейном на результат.

"Ми відзначили, що сферою, де потенціал є величезним для розбудови відношень між нашими країнами є торговельно-економічне співробітництво. Ми домовились, що під час наших зустрічей, під час контактів на урядових рівнях ми запровадимо зустріч з бізнес-колами для того, щоб проінформувати і відкрити унікальні можливості, які відкриваються для бізнесу, в тому числі Ліхтенштейну для України", - сказав він.

За словами Президента, інвестиції Ліхтенштейну в багато країн ЄС є значними і велика частина бізнесу знаходиться за межами Ліхтенштейну – він концентрується в основному в європейських країнах.

"Унікальні пропозиції, які може зробити Україна, в тому числі під час приватизації, відкриття спільних підприємств – ми впевнені, знайдуть відповідну реакцію і підтримку з боку ліхтенштейнського бізнесу", - наголосив він.

Як повідомляв УНН, Президент України Петро Порошенко та спадкоємний принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз, який перебуває в Україні з офіційним візитом, розпочали зустріч віч-на-віч.

Українські Національні Новини

Політика