ukraintsi-podaly-ponad-800-oboronnykh-rozrobok-cherez-brave1-fedorov

Українці подали понад 800 оборонних розробок через Brave1 - Федоров

 • 41046 переглядiв

Віцепрем'єр Михайло Федоров оголосив, що через Brave1 було подано 820 оборонних розробок, 446 з яких пройшли військову експертизу. З липня понад 80 проектів отримали фінансування у розмірі 1,5 мільйона доларів.

Українці подали 820 оборонних розробок через Brave1, з яких 446 пройшли військову експертизу. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

Розвиваємо defense tech — українці подали 820+ оборонних розробок через Brave1. Маємо морські дрони, роботів, системи РЕБу, автономні турелі та багато інших розробок. Частину з них ви вже бачили в ЗМІ, а про деякі дізнаєтеся після нашої перемоги

- написав Михайло Федоров.

Деталі

Глава Мінцифри додав, що Brave1 об’єднує сотні розробників, новаторів та інженерів, які розвивають defense tech, залучають інвестиції та генерують дохід для економіки. Він зазначив, що загалом з липня профінансували понад 80 розробок на 1,5 млн доларів.

З 820 розробок 446 пройшли військову експертизу і 390 - отримали статус BRV1 та можуть подаватися на грантову програму.

Нагадаємо

Українські Сили оборони посилюють з допомогою революційних інновацій, зокрема останніми технологіями з Brave1. За словами Михайла Федорова оборонний кластер об’єднав топових розробників, новаторів та стартаперів, які генерують унікальні рішення для наших військових.

Павло Башинський

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    15 років тюрми отримав інформатор так званого "мдб днр"

     • 26249 переглядiв