ukenru
ukrainsko-avstriiska-asotsiatsiia-planuie-zbuduvaty-mali-hidroelektrostantsii-na-lvivshchyni

Українсько-Австрійська Асоціація планує збудувати малі гідроелектростанції на Львівщині

 • 62425 переглядiв

Українсько-Австрійська Асоціація хоче збудувати малі гідроелектростанції у Львівській області з використанням австрійських технологій та обладнання.

Українсько-Австрійська Асоціація планує будівництво малих гідроелектростанцій на Львівщині за допомогою австрійських технологій Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький, передає УНН.

Деталі

Українсько-Австрійська Асоціація висловила намір розмістити невеликі гідроелектростанції на Львівщині та використати австрійський досвід, технології та обладнання для цього.

Президент Асоціації Альфред Праус сповістив про це голову Львівської ОВА Максима Козицького під час їх зустрічі.

Козицький підтримує цю ідею, але зазначає, що перед початком проєкту інвестор повинен вирішити ряд питань, таких як належна документація, вибір постачальника обладнання, обґрунтування вартості, а також укладення кредитного договору з банком. Він вважає, що при виконанні цих умов проєкт може стати цікавим кейсом.

Крім того, обговорювалися інші сфери співпраці, такі як розвиток торгівлі та експорту продукції на міжнародні ринки, вдосконалення технологічних процесів у харчовій промисловості з фокусом на органічні продукти та глибоку переробку, а також експертність у галузі електромашинобудування та будівництво нових заводів, що може створити нові робочі місця та приносити доходи у вигляді податків.

Домовилися, що пан Альфред докладніше ознайомиться з нашими пропозиціями, а ми – з його, і найближчим часом повернемося до питання співпраці. Зокрема із залученням Офісу супроводу інвестора, який працює при Львівська обласна державна адміністрація та допомагає потенційним інвесторам на усіх етапах: від пошуку ділянки до налагодження партнерських контактів і збуту 

– заявив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Австрія висилає двох російських дипломатів13.03.24, 21:55 • [views_0]

Юлія Котвицька

Економіка