ukrainski-badmintonisty-zdobuly-sriblo-na-mizhnarodnomu-turniri-v-niderlandakh

Українські бадмінтоністи здобули срібло на міжнародному турнірі в Нідерландах

 • 23886 переглядiв

Українські бадмінтоністи Олексій Тітов та Євгенія Кантемір завоювали срібну медаль у змішаному парному розряді на FZ FORZA Dutch International 2024.

Українські бадмінтоністи Олексій Тітов та Євгенія Кантемир стали срібними призерами FZ FORZA Dutch International 2024. Про це повідомляє пресслужба Міністерства молоді та спорту України, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що спортсмени з 44 країн змагалися за нагороди міжнародного турніру у Ватерінгені, що в Нідерландах.

Українці посіли друге місце у змішаній парній категорії. У чвертьфіналі наш дует переміг суперників з Польщі, у півфіналі здолав шведську пару, а у фіналі поступився британцям Робі Істону /Ліззі Толман — 21:13, 21:14

- резюмували в Мінмолодьспорту. 

Українська жіноча збірна з фехтування на шаблях здобула бронзу на етапі Кубку світу в Бельгії18.03.24, 01:53

Доповнення

Також Олексій Тітов став переможець премії Еріка Мейса. Судді відзначили чесність та справедливість його гри на Dutch International 2024.

У відомстві розповіли, що премія була заснована у пам'ять про Еріка Мейса, чемпіона Нідерландів у чоловічій одиночній категорії (2017), який загинув у автокатастрофі. Спортсмену з України цю нагороду вручили вперше в історії.

Нагадаємо

Збірна України з дзюдо завоювала 11 нагород, у тому числі 1 золоту, 2 срібні та 8 бронзових, посівши 4-е місце на Кубку Європи в Ризі, Латвія.

Популярні

Новини по темі