ukraini-terminovo-potriben-posylenyi-protypovitrianyi-zakhyst-kuleba-vidreahuvav-na-raketnu-ataku-rf-na-kyiv

"Україні терміново потрібен посилений протиповітряний захист" - Кулеба відреагував на атаку рф і показав відео, як діти під вибухи біжать в укриття

 • 28662 переглядiв

Російська ракетна атака на Київ підкреслила нагальну потребу України в посилених системах протиповітряної оборони, таких як Patriot.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на атаку рф на Київ, зазначивши, що немає безчинств, які б не вчинила росія, а також наголосив на необхідності посилення протиповітряного захисту, зокрема системами Patriot. Про це Кулеба написав на своїй сторінці в соцмережі Х, передає УНН.

Деталі

"Діти в Києві біжать у укриття о 10:30 ранку, коли над столицею ППО збиває смертоносні російські балістичні ракети. Немає безчинств, які б не вчинили російські виродки, включно зі спробою балістичного удару по серцю багатомільйонного міста. Це нагадування, що Україні терміново потрібен посилений протиповітряний захист, зокрема системи та ракети Patriot, здатні відбити будь-яку атаку росії", - написав Кулеба.

Нагадаємо

Унаслідок ракетної атаки росіян пошкоджено триповерхову будівлю спортзали у Печерському районі Києва, рятувальники розбирають завали і шукають постраждалих.

Дві балістичні ракети, запущені ворогом з окупованого Криму в бік Києва, були успішно знищені силами протиповітряної оборони.

Внаслідок ранкової ракетної атаки російських військ у Києві кількість постраждалих зросла до 5.

Популярні

Новини по темі

День СБУ: ключові досягнення, плани, бойова робота

 • 27364 переглядiв

Ракетна атака рф на Київ: відомо вже про 5 постраждалих

 • 25669 переглядiв