ukraina-vydala-ordery-na-aresht-rosiiskoho-oliharkha-hinnera-ta-zastupnyka-holovy-derzhdumy-rf-babakova

Україна оголосила в розшук російського олігарха Гінера та заступника голови Держдуми Бабакова

 • 25660 переглядiв

Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань оголосило в розшук російського олігарха Євгена Гінер та заступника голови Держдуми рф Олександра Бабакова. Про це з посиланням на Міністерство внутрішніх справ України, передає УНН.

Деталі

За даними Міністерства внутрішніх справ, СБУ Івано-Франківської області оголосило Олександра Бабакова, який переховується від українських правоохоронців. Датою його зникнення вказано 16 квітня 2022 року.

Бабакова звинувачують за статтею 110 ч.2 та ч.3 ККУ (Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій).

Російського олігарха Євгена Гінер оголосило в розшук ДБР, датою його зникнення вказано 14 серпня 2023 року.

Гінеру звинувачують за ч. 3. статті 110 ККУ (Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, що призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків).

Нагадаємо

Служба безпеки України оголосила у розшук російського мільярдера Михайла Фрідмана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був Антон, а став Тонею: в ДПСУ розповіли, як чоловік змінив стать, щоб перетнути кордон

Популярні

Новини по темі