u-zelenskoho-rozpovily-shcho-maietsia-na-uvazi-pid-terminom-udary-vhlyb-rosii

У Зеленського розповіли, що мається на увазі під терміном "удари вглиб росії"

 • 20491 переглядiв

Радник голови Офісу Президента пояснив, що "удари вглиб росії" означають систематичне знищення російської військової інфраструктури, логістики та ресурсів, щоб послабити її здатність вести війну в Україні.

Послабити росію зможе систематичне руйнування військової інфраструктури та логістики. Саме про це йдеться, коли говорять про "удари вглиб росії", вказав радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, передає УНН.

Деталі

Подоляк  зауважив, що йдеться не про символічні, демонстраційні поодинокі удари заради ударів… "Це про системну руйнацію насамперед авіабаз, на яких базується стратегічна авіація, що зі свого боку завдає навмисних масованих ударів по цивільному населенню та цивільних об’єктах України. Це також руйнація інфраструктури та забезпечення війни. Це руйнація військових виробництв і місць накопичення ресурсів", - написав він.

Як наголосив Подоляк, правильна стратегія якраз передбачає ослаблення рф за трьома напрямами: підвищення вартості війни, руйнація логістики і збільшення часу постачання ресурсів на поле бою, техніки й загальне скорочення ресурсності.

Доповнення

В уряді Великої Британії роз'яснили, що не давали Україні дозволу на використання Storm Shadows для нанесення ударів по території росії, як про це заявив прем'єр країни Кір Стармер. 

Як заявляв Президент Володимир Зеленський, якщо партнери хочуть, щоб Україна перемогла, досягнула успіхів, то потрібно зняти всі обмеження.

Популярні

Новини по темі

Вибухи пролунали у Херсоні - ЗМІ

 • 19479 переглядiв

Випадок правця виявили у нещепленої дитини на Львівщині

 • 12725 переглядiв