ukenru
u-zelenskogo-spodivayutsya-scho-rozvedennya-viysk-poshiritsya-na-vsyu-liniyu-rozmezhuvannya

У Зеленського сподіваються, що розведення військ пошириться на всю лінію розмежування

 • 8391 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков висловив сподівання, що процес розведення військ буде далі поширюватися на всю лінію розмежування на Донбасі. Про це він заявив журналістам, передає УНН.

"Так, не все гладко йде, і не так, як би нам хотілося, але ми бачимо вже виконання Мінських домовленостей, чого не вдалося нікому іншому, - це розведення військ. Відійшли наші війська, були відведені війська так званих "ДНР" і "ЛНР"... Я сподіваюся, що цей процес буде далі поширюватися на всю лінію розмежування, і почнеться реалізація "Мінська" у тому форматі, в якому він прописаний, і таким чином ми зможемо прийти до реального миру на Донбасі", - зазначив Разумков.

Він також заявив, що позиція Президента України Володимира Зеленського щодо того, що на Донбасі "повинні перестати стріляти і перестати гинути люди", "на певному старті".

Нагадаємо, СММ ОБСЄ 30 червня повідомила, що Україна і бойовики "ЛНР" повідомили про завершення розведення військ в узгодженому районі у Станиці Луганській. 

За даними української розвідки, у районі населеного пункту Станиця Луганська, на території, з якої, за заявами противника, виведені його війська, продовжують перебувати групи військовослужбовців російсько-окупаційних військ.

Крім того, не дивлячись на домовленості про розведення армійських сил у Станиці Луганській, всі правоохоронці системи МВС продовжують нести службу в цьому місті та пильнувати порядок. Крім того, посилено окремі підрозділи.

Українські Національні Новини

Політика