u-zaporizhzhi-vikrili-zhinku-na-rozpovsyudzhuvanni-dityachogo-porno

У Запоріжжі викрили жінку на розповсюдженні дитячого порно

 • 95100 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. У Запоріжжі викрили 46-річну жінку, яка підозрюється у розповсюдженні порнографії, в тому числі й дитячої. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Запорізькій області.

"17 вересня в рамках відкритого кримінального провадження за ознаками ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містить дитячу порнографію) Кримінального кодексу України провели санкціонований обшук. З квартири 46-річної мешканки вулиці Василя Сергієнка поліцейські вилучили один ноутбук та один системний блок, на яких зберігалася інформація порнографічного характеру, в тому числі дитячою", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що з комп’ютерних носіїв вилучено більше 60 файлів з дитячим порнографічним відео-контентом. За попередніми даними слідства, фігурантка тривалий час займалася завантаженням та розповсюдженням цієї продукції.

Так, вилучену техніку направили на проведення відповідних експертиз. Після надходження висновків експертів буде прийняте рішення щодо оголошення жінці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів що містить дитячу порнографію) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, Жовтневий районний суд засудив до 12 років 6 місяців позбавлення волі подружжя, яке знімало порно зі своєю малолітньою донькою 2013 року народження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Запоріжжі викрили жінку на розповсюдженні дитячого порно

     • 95100 переглядiв

    З заморозками і без опадів: синоптики дали прогноз на вихідні

     • 12873 переглядiв

    Денісова хоче судитися з Мін'юстом через платні камери у СІЗО

     • 11920 переглядiв

    Справа Гандзюк: суд продовжив розгляд справи

     • 11727 переглядiв