ukenru
u-zaporizhzhi-cholovik-cherez-shampun-vlashtuvav-strilyaninu-u-supermarketi

У Запоріжжі чоловік "через шампунь" влаштував стрілянину у супермаркеті

 • 15498 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. У Запоріжжі чоловік вчинив крадіжку "гігієнічних засобів" у супермаркеті та тікаючи від охоронця - почав стріляти у нього. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу патрульної поліція Запорізької області.

Повідомляється, що вчора близько 20-ї патрульні отримали повідомлення про те, що у дворі проспекту Металургів невідомий чоловік намагається втекти від охоронця супермаркету та стріляє з пістолета.

"Прибувши за вказаною адресою та отримавши більш детальний опис порушника, інспектори з'ясували що напередодні чоловік вчинив крадіжку гігієнічних засобів (шампуні - ред.) із супермаркету. Це помітив охоронець магазину та намагався затримати його, на що останній почав втікати та застосовувати зброю", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 31-річного громадянина поліцейські затримали у громадському транспорті. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили пістолет, ніж та викрадені речі з супермаркету.

Також на місце події інспектори викликали слідчу групу Дніпровського відділення поліції для подальшого з'ясування обставин.

Нагадаємо, у центрі Львова патрульні поліцейські затримали чоловіка, який на одному з проспектів у новорічну ніч здійснив постріли з пістолета "Форт-17Р".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП