u-zaharbanomu-donetsku-demobilizovanykh-viiskovykh-ne-pryinialy-na-robotu-u-feikovomu-vyshi

У загарбаному Донецьку демобілізованих військових не прийняли на роботу у фейковому "виші"

 • 22678 переглядiв

У тимчасово окупованому Донецьку двоє поранених демобілізованих солдатів не були прийняті на роботу установами, з яких вони були мобілізовані, що підкреслює цинічне використання окупантами місцевих мешканців та відсутність гарантій на нормальне життя після вступу до ворожої армії.

У загарбаному Донецьку двох демобілізованих військових не прийняли на роботу через важке каліцтво. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

За інформацією, у тимчасово окупованому Донецьку двох демобілізованих військових, які отримали важкі каліцтва, не прийняли на роботу в установи, з яких їх мобілізували. З'ясувалося, що це був один із фейкових "вищих" навчальних закладів міста.

Цей випадок підкреслює цинічне використання місцевого населення для досягнення цілей окупантів. При вступі до армії ворога немає жодних гарантій повернення до нормального життя.

Країна-терорист продовжує порушувати міжнародне право, вербуючи мешканців тимчасово окупованих територій для війни проти їх власної Батьківщини. Населення агітують укладати контракти зі збройними силами ворога, обіцяючи не відправляти їх на передову.

рф використовує захоплені підприємства на загарбаних територіях у власних цілях - Спротив05.07.24, 06:34

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський обговорив спільні проекти зі Словаччиною

     • 93133 переглядiв

    На Львівщині працює ППО

     • 19862 переглядiв