ukenru
u-vr-vidkrili-fotovistavku-ukrayina-v-antarktidi-do-200-richchya-vidkrittya-kontinentu

У ВР відкрили фотовиставку "Україна в Антарктиді: до 200-річчя відкриття континенту"

 • 15298 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. У Верховній Раді України відкрили фотовиставку "Україна в Антарктиді: до 200-річчя відкриття континенту". Далі її планують представити у Кабінеті Міністрів України. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Як зазначив директор Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий, виставка присвячена не тільки відкриттю Антарктиди, а й річниці передачі станції Фарадей.

"Ми відкриваємо виставку фотографій, присвячену двохсотріччю відкриття Антарктичного континенту і річниці передачі станції Фарадей від Великої Британії до України", - повідомив він.

Окрім того, Дикий додав, що ця виставка мандрівна, раніше вона була у міжнародному аеропорті Бориспіль, а потім її планують представити у Кабінеті Міністрів України.

"Ця виставка мандрівна. Вона раніше була у міжнародному аеропорті Борисполі, зараз буде тут, а далі представимо її у Кабінеті Міністрів", - додав він.

Нагадаємо, 9 грудня, у Міжнародному аеропорту "Бориспіль" терміналу D відкрилася перша фотовиставка "Україна в Антарктиді: до 200-річчя відкриття континенту". 

Українські Національні Новини

Суспільство