u-vovchansku-syly-oborony-znyshchyly-bmp-2-rf-razom-z-ekipazhem-ta-desantom

У Вовчанську Сили оборони знищили ворожу БМП разом з екіпажем та десантом

 • 35897 переглядiв

Українські військові знищили БМП-2 росіян з екіпажем та десантом у Вовчанську. За добу відбулося 11 бойових зіткнень, ворог втратив 137 осіб та 33 одиниці техніки.

У Вовчанську українські військові знищили БМП-2 росіян разом з екіпажем та десантом, які висувалися на штурм позицій Сил оборони України. Про це УНН повідомляє з посиланням на оперативно-тактичне угруповання "Харків".

Повідомляється, що в операційній зоні ОТУ "Харків" обстановка залишається складною та напруженою. Противник намагається відновити втрачене положення та вибити Сили оборони України із займаних рубежів.

У Вовчанську російські окупанти провели евакуацію втрат зі складу штурмового загону 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії 1-ї танкової армії. Здійснюють перегрупування особового складу штурмових груп. В центральній частині міста нашими захисниками було знищено БМП-2 противника разом з екіпажем та десантом, які висувалися на штурм позицій Сил оборони України,

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у районі населеного пункту Глибоке ворог проводить заходи організації взаємодії між 79-м мотострілецьким полком та 155-ю окремою бригадою морської піхоти ТОФ, проводить мінування лісосмуг.

Протягом минулої доби відбулося 11 бойових зіткнень. Окупанти також завдали 31 удар дронами-камікадзе та 437 разів обстріляли позиції Сил оборони України. Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення в районі Вовчанська,

- інформує ОТУ "Харків".

Окупанти нарощують свої сили на Вовчанському напрямку - ОТУ "Харків"03.08.24, 14:18

Окрім того, повідомляється, що Сили оборони України адекватно реагують на дії противника, на загрозливих напрямках посилюють підрозділи, що обороняються та продовжують нищити живу силу, озброєння та військову техніку російських окупантів.

Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу склали 137 осіб. Також на нашому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 33 одиниці озброєння та військової техніки, зокрема:

  • 3 бойових броньовані машини,
  • 8 артилерійських систем,
  • 10 автомобілів,
  • 7 одиниць спеціальної техніки,
  • 5 БпЛА.

Крім того, підрозділами ПвК "Схід" в операційній зоні ОТУ "Харків" знищено 11 одиниць БпЛА противника типу "Shahed".

Знищено:

  • 48 укриттів особового складу противника.

Під Вовчанськом на Харківщині окупанти залучили громадян Єгипту до ведення бойових дій - ОТУ "Харків"04.08.24, 15:37

Популярні

Новини по темі

Ірландія звинувачує росію у шпіонажі на своїй території

 • 13336 переглядiв

СБУ "накрила" масштабну агентурну мережу фсб у 6 областях

 • 34513 переглядiв

Херсон вранці зазнав атаки військ рф: поранено чоловіка

 • 24138 переглядiв