u-vinnitsi-pid-chas-komendantskoyi-vkrali-skulpturu-sobaki-vinnim-zagrozhuye-do-vosmi-rokiv-tyurmi

У Вінниці під час комендантської години вкрали скульптуру собаки: винним загрожує до восьми років тюрми

 • 75877 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. У Вінниці під час комендантської години двоє молодиків викрали декоративну скульптуру собаки. Поліцейські розшукали та затримали зловмисників. Їм загрожує до 8 років тюрми, передає УНН.

Цитата

“14 листопада працівники відділу поліції № 2 Вінницького райуправління розшукали двох 27-річних вінничан, причетних до викрадення сталевої фігури. За таке правопорушення зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі”, — повідомили у нацполіції регіону.

Деталі

Про викрадення скульптури поліцейські дізнались, коли моніторили соцмережі. Власник закладу громадського харчування по вул. Стрілецькій, якому й належав металевий собака, розповів, що невідомі вночі викрали декоративну фігуру, що була розміщена на вході до кафе. У дописі було й відео зняте камерами відеоспостереження, де добре видно момент крадіжки, та тих хто це зробив.

Маючи відео правоохоронці за декілька годин встановили та розшукали зловмисників. Ними виявились двоє 27-річні жителі м. Вінниці, один з яких раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочин.

Горе-крадіїв помістили в ізоляторі тимчасового тримання. Їм обом вже оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Нині вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Речовий доказ, тобто металевого собаку, теж розшукали та вилучили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС представив план залучення мігрантів на ринок праці

     • 37500 переглядiв

    Fussballliebe: на Євро-2024 використають нову технологію допомоги VAR

     • 41946 переглядiв

    Чехія заморозила всі російські державні активи — Кулеба

     • 40069 переглядiв

    Байден зустрівся із Сі у Сан-Франциско

     • 73170 переглядiв