u-veresni-misiia-mvf-pochne-novyi-perehliad-prohramy-dlia-ukrainy

У вересні місія МВФ почне новий перегляд програми для України

 • 15754 переглядiв

У вересні стартує місія МВФ для 5-го перегляду програми EFF. За успішного перегляду Україна може отримати транш близько 1,1 млрд доларів США. Обговорено зміни до бюджету 2024 року та плани на 2025 рік.

Місія МВФ щодо пʼятого перегляду програми EFF розпочнеться у вересні. За умови успішного перегляду Україна отримає наступний транш від Фонду обсягом близько 1,1 млрд доларів США. Про це розповіла голова Комітету з питань бюджету Роксолана Підласа, пише УНН.

Деталі 

Під час останнього візиту місії МВФ до України голова Комітету з питань бюджету Роксолана Підласа провела зустріч з представниками Фонду.

Минулого тижня представники МВФ працювали в Києві. Була рада зустрітись з Гевіном Греєм, головою Місії МВФ до України та Прісцилою Тофано, новим постійним представником МВФ в Україні

- розповіла Підласа.

За її словами, під час зустрічі сторони обговорили зміни до бюджету 2024 року, плани на 2025 та підготовку до пʼятого перегляду програми з МВФ.

Марченко розповів, де візьмуть 500 млрд грн для видатків на оборону: 140 млрд перекриє збільшення податків22.07.24, 16:42

Місія МВФ щодо пʼятого перегляду програми EFF розпочнеться у вересні. За умови успішного перегляду Україна отримає наступний транш від Фонду обсягом близько 1,1 млрд доларів США.

- додає підсумовує народна обраниця.

Нагадаємо

Кабінет міністрів затвердив законопроєкт про збільшення видатків Державного бюджету на 2024 рік на 500 млрд грн, переважно на оборону, а також зміни щодо підвищення податків, від чого очікується 140 млрд грн.

Володимир Омельченко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський анонсував ще чотири безпекові угоди

     • 72517 переглядiв