ukenru
u-velikiy-britaniyi-vpershe-viyavili-za-dobu-ponad-100-tisyach-khvorikh-na-covid-19

У Великій Британії вперше виявили за добу понад 100 тисяч хворих на Covid-19

 • 28887 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Кількість щоденних випадків Covid-19 у Великій Британії вперше перевищила 100 000 осіб. Про це пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Зазначається, що 106 122 випадки захворювання перевищують попередній рекорд щоденних інфекцій, коли 17 грудня було зареєстровано 93 045 випадків.

У вівторок Борис Джонсон заявив, що ніяких нових обмежень в Англії до Різдва вводити не буде.

Однак прем'єр-міністр відмовився виключити введення нових заходів після Різдва із швидким поширенням варіанту Omicron.

Було зареєстровано 140 смертей протягом 28 днів після позитивного тесту на Covid.

Випадки в середу являють собою найбільшу щоденну кількість зареєстрованих випадків з моменту початку масових випробувань в травні і червні минулого року.

В останні дні рівень інфікування залишався на рекордному рівні: з 15 грудня було зафіксовано вісім з 10 найвищих щоденних показників зареєстрованого інфікування.

Для людей з Covid в Англії вимоги до самоізоляції були скорочені до одного тижня з 10 днів, якщо вони можуть отримати негативний результат на шостий і сьомий дні.

У той же час радники уряду Великої Британії з вакцин рекомендували вразливим дітям у віці від п'яти до 11 років пропонувати низькі дози вакцини Covid, а також бустери для дітей у віці від 12 до 17 років.

У вівторок було повідомлено про рекордну кількість ревакцинацій і третіх доз: у Великій Британії було доставлено понад 30,8 мільйона осіб, з яких 6,1 мільйона були отримані тільки за останній тиждень.

Нагадаємо

Раніше, Глава уряду Великої Британії Борис Джонсо нповідомив, що не планує вводити нові карантинні обмеження перед Різдвом.

Українські Національні Новини

Здоров'я